Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 19 Юни 2018, 03:40 Дата и час: 19 Юни 2018, 03:40

Часова зона: Европа/София [DST]


Ракията.com - Условия за ползване

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че съобщенията изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), следователно те не носят каквато и да е отговорност за съдържанието им.

Приемате, че с публикуването на материали в този форум, се отказвате от авторските си права и няма да предявявате каквито и да е авторски претенции върху тях.

Приемате, да не публикувате какъвто и да е груб, неприличен, вулгарен, заплашителен или всякакъв друг материал, който нарушава законите или моралните норми. Спазването на правилника на форума, както и на указанията на администраторите и модераторите е задължително. Нарушение на тези правила може да доведе до незабавното Ви отстраняване от форумите (както и до уведомяването на Вашия Интернет провайдер). IP адресите, от които са направени съобщенията, се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администраторите и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без Вашето одобрение, с изключение на предвидените от законовата уредба случаи или при злоупотреба. Уебмастърът, администраторите и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за злоумишлени действия на трети лица, както и за софтуерни грешки, които могат да доведат до евентуално разкриване на данните.

Избирайки „Съгласен съм“, Вие приемате безусловно горепосочените условия.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима