ohdan написа:
ilu6a написа:
valentor написа:
.
Иначе кой ще ти продава грозде на 70 стотинки, ако е вложил разходи ?
хи-хи
Ааа, има кой да продава и на повече от 0,70ст.

Аз например ми се щеше да го продам за повечко точно по тази причина заради вложените разходи от пръскане /лично от мен/, оране 5 пъти за 8 дк. /по 15лв. за декар на тракториста/, отделно сам си го брах амаа... ама въпросът е , кой ще ти даде по 0,70 ст. То и на 0,50 се намираха такива които се мръщиха.Та затова съм сега

ама какво да правим?
Че аз нали точно това обяснявах.
Че няма как този който бере гроздето от старите текезесарски лозя, които от 20 години са екологично чисти, хи-хи, да бъде прецакан в сравнение с този който е правил разходи. /този берящ и на 30 стотинки да го пусне пак е на далавера !!!,щото това не му струва почти нищо-единствено злезаплатен труд за берачите/.Някои учЕни се направиха че не са ме разбрали,за да излязат от ситуация или изпъкнат/ в очите на слепите, както се казва,/може би/ .. както и да е.
А винцето ми ври вече втори ден. Без никакви химии,дрожди,сулфати или други ГЛУПОСТИ.
Вторник/04.10/ вечер го преточвам в 11 литрови бидони от вода, които ще са без достъп на : СВЕТЛИНА,ВЪЗДУХ и ТОПЛИНА
След което събирам остатъчните джибри в два бидона, а в останалите два, общо към 320 литра слагам още едни 250 кг грозде, и така се гарантирам с вино до февруари 2013 година, да не е грешка- до февруари 2013 година хи-хи-хи