Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 08 Дек 2016, 02:48

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2011, 13:51 
Offline
Аватар

Регистриран на: 16 Сеп 2011, 05:01
Мнения: 807
Между другото , не знам какво мислиш да правиш по-натам с това вино , но бих те посъветвал , да прочетеш това от начало до край ( поне два пъти ) .

viewtopic.php?f=10&t=670


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2011, 00:01 
Offline
Аватар

Регистриран на: 09 Ное 2011, 09:54
Мнения: 154
Местожителство: Варна
Благодаря,изчетох го...и въобще какво ли още не изчетох и след цялата информация по принцип съм решил да направя откалване в по-малък бидон и да използвам бентонит за избистряне и ще пробвам една част с дъбов чипс...
...а по съветите на баща ми мога да го оставя до пролетта с калта,но такава грешка няма да правя :) ...
Сега като се замисля предполагам,че по-бавната ферментация при моя случай освен ниската температура е и това,че сложих 3кг захар без култивирани дрожди (пак по съвет на баща ми) при първоначална захарност 20...струва ми се 2кг е по-правилно.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима