Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 26 Юни 2017, 17:31 Дата и час: 26 Юни 2017, 17:31

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2012, 20:45 
Offline
Аватар

Регистриран на: 09 Ное 2011, 16:53
Мнения: 36
Местожителство: София, Павлово
Благодаря, предполагах това но.... :wallbash: . За напред всичките материали предварително купени.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2012, 10:06 
Offline

Регистриран на: 29 Май 2008, 17:49
Мнения: 150
Папи, имаш ли възможност да направиш сравнение как ще се получат вината с и без ензим?


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2012, 23:02 
Offline
Аватар

Регистриран на: 09 Ное 2011, 16:53
Мнения: 36
Местожителство: София, Павлово
Да, макар че съм прохождащ във винопроизводството. Тази година съм заложил 100кг. широка мелнишка и 50кг.мерло. До година повече ;)


Върнете се в началото
  
 
 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима