Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 11 Дек 2016, 06:58

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2012, 22:25 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5809
Местожителство: София
Прикачени файлове:
IMG_0584.JPG

Ново от тази година...касис ..
5-6кг касис 4кг захар...мацерация 8 дена...стартова захартност на мъста 27%...дрожди Fermactive FCD...малко бентонит...и така...остатъчна захорност пренебрежима,киселинност РН 3,4...към 3,3
по краката на чашата става ясно че е алкохолно доста...
Одобрено)))


Моля, регистрирайте се, за да виждате прикачените файлове и снимки.

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2012, 23:08 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Сеп 2010, 18:01
Мнения: 1459
Местожителство: Wallis and Futuna
Ха интересно :) ако препиеш,да не боли глава? :megagrin: цвета е супер


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2012, 23:16 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5809
Местожителство: София
Ми може и да боли..то откакво не боли като прекалиш :megagrin:

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2012, 21:20 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5809
Местожителство: София
Киселинност на бира ШШуменско
Прикачени файлове:
IMG_0600.JPG

И на Каберне 2010 вин дЬО гараж №42
Прикачени файлове:
IMG_0604.JPG

За двете кълки и опашката от снимката ще ме извините :megagrin:


Моля, регистрирайте се, за да виждате прикачените файлове и снимки.

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2012, 23:06 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Сеп 2010, 18:01
Мнения: 1459
Местожителство: Wallis and Futuna
Кабернето ямкф не я е минало нали?С тази киселинност го усещаш (sharp) ъъ...разбра ме,предполагам :megagrin: а пък бирата.... :shock:


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2012, 23:14 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5809
Местожителство: София
Абе минало е ЯМКФ...и си ми идва добре...нямам снимка на една сира на Копола...тя беше с 3,24РН...Нали все пак гледаш и температурата?
За бирата не мога да кажа нищо...нямам знания..Фланкер?-4,30 за бира как е...и Виктор да каже и да не си трае...

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 25 Окт 2012, 00:48 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Яну 2009, 13:29
Мнения: 372
Тая сгодна машинка, колко струва ако не е тайна?


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 25 Окт 2012, 09:04 
Offline
Аватар

Регистриран на: 10 Апр 2008, 12:01
Мнения: 595
Местожителство: Пловдив
рН 4,3 си е нормално за бира. Обикновено е приблизително в границите рН 4,2 - 4,5

_________________
Напитките в България - богатство и традиции!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 25 Окт 2012, 09:11 
Offline
Аватар

Регистриран на: 12 Авг 2011, 11:14
Мнения: 1648
Местожителство: В.Търново
Аз снощи си отмерих - моето сегашно вино е 3.2 с единия, 3.3 с другия.
Ракия сливова моя 4.9 едната, 5.4 другата.
Ракия чужда селска гадна, 4.0
Чай липов подсладен с мед - 4.5
Вода водопроводна мейд ин "Йовковци" - 7.4

_________________
Отлежават.......пият се:
Изображение........Изображение..Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2012, 22:52 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5809
Местожителство: София
Прикачени файлове:
IMG_0825.JPG


Моля, регистрирайте се, за да виждате прикачените файлове и снимки.

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2012, 23:07 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Сеп 2010, 18:01
Мнения: 1459
Местожителство: Wallis and Futuna
ilu6a написа:
Прикачени файлове:
IMG_0825.JPG

Тези ги познавам....язък,че са изветрели,...ще трябва в по големи шишета или по бързо да се консумира.....Тук има други опитали по бързо виното,да си кажат :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2012, 23:13 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5809
Местожителство: София
Не вярвам всичките да са така...аз пробвах това с печата :megagrin:

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2012, 23:30 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Сеп 2010, 18:01
Мнения: 1459
Местожителство: Wallis and Futuna
ilu6a написа:
Не вярвам всичките да са така...аз пробвах това с печата :megagrin:

Тапите са много калпави,пробвай другите две,пък аз скоро ще донеса пресни :megagrin:


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2012, 23:32 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5809
Местожителство: София
аа те ще се ходят при собствениците...

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2012, 19:58 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Яну 2009, 13:29
Мнения: 372
Мойто си беше добро. Хареса ми много. :gott:

edit: Наско, следващия път нормални бутилки с нормални тапи за да няма недоволни. :D


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: kajo и 1 гост


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима