Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 20 Ное 2017, 23:48 Дата и час: 20 Ное 2017, 23:48

Часова зона: Европа/София




 [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2012, 22:25 
Online

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6568
Местожителство: София
Прикачени файлове:
IMG_0584.JPG
IMG_0584.JPG [ 89.31 KiB | Прегледано 1854 пъти ]

Ново от тази година...касис ..
5-6кг касис 4кг захар...мацерация 8 дена...стартова захартност на мъста 27%...дрожди Fermactive FCD...малко бентонит...и така...остатъчна захорност пренебрежима,киселинност РН 3,4...към 3,3
по краката на чашата става ясно че е алкохолно доста...
Одобрено)))

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2012, 23:08 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Сеп 2010, 18:01
Мнения: 1541
Местожителство: Wallis and Futuna
Ха интересно :) ако препиеш,да не боли глава? :megagrin: цвета е супер


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2012, 23:16 
Online

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6568
Местожителство: София
Ми може и да боли..то откакво не боли като прекалиш :megagrin:

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2012, 21:20 
Online

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6568
Местожителство: София
Киселинност на бира ШШуменско
Прикачени файлове:
IMG_0600.JPG
IMG_0600.JPG [ 70.26 KiB | Прегледано 1802 пъти ]

И на Каберне 2010 вин дЬО гараж №42
Прикачени файлове:
IMG_0604.JPG
IMG_0604.JPG [ 111.81 KiB | Прегледано 1802 пъти ]

За двете кълки и опашката от снимката ще ме извините :megagrin:

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2012, 23:06 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Сеп 2010, 18:01
Мнения: 1541
Местожителство: Wallis and Futuna
Кабернето ямкф не я е минало нали?С тази киселинност го усещаш (sharp) ъъ...разбра ме,предполагам :megagrin: а пък бирата.... :shock:


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2012, 23:14 
Online

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6568
Местожителство: София
Абе минало е ЯМКФ...и си ми идва добре...нямам снимка на една сира на Копола...тя беше с 3,24РН...Нали все пак гледаш и температурата?
За бирата не мога да кажа нищо...нямам знания..Фланкер?-4,30 за бира как е...и Виктор да каже и да не си трае...

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 25 Окт 2012, 00:48 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Яну 2009, 13:29
Мнения: 374
Тая сгодна машинка, колко струва ако не е тайна?


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 25 Окт 2012, 09:04 
Offline
Аватар

Регистриран на: 10 Апр 2008, 12:01
Мнения: 678
Местожителство: Пловдив
рН 4,3 си е нормално за бира. Обикновено е приблизително в границите рН 4,2 - 4,5

_________________
Напитките в България - богатство и традиции!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 25 Окт 2012, 09:11 
Offline
Аватар

Регистриран на: 12 Авг 2011, 11:14
Мнения: 1651
Местожителство: В.Търново
Аз снощи си отмерих - моето сегашно вино е 3.2 с единия, 3.3 с другия.
Ракия сливова моя 4.9 едната, 5.4 другата.
Ракия чужда селска гадна, 4.0
Чай липов подсладен с мед - 4.5
Вода водопроводна мейд ин "Йовковци" - 7.4

_________________
Отлежават.......пият се:
Изображение........Изображение..Изображение


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2012, 22:52 
Online

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6568
Местожителство: София
Прикачени файлове:
IMG_0825.JPG
IMG_0825.JPG [ 94.92 KiB | Прегледано 1670 пъти ]

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2012, 23:07 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Сеп 2010, 18:01
Мнения: 1541
Местожителство: Wallis and Futuna
ilu6a написа:
Прикачени файлове:
IMG_0825.JPG

Тези ги познавам....язък,че са изветрели,...ще трябва в по големи шишета или по бързо да се консумира.....Тук има други опитали по бързо виното,да си кажат :)


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2012, 23:13 
Online

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6568
Местожителство: София
Не вярвам всичките да са така...аз пробвах това с печата :megagrin:

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2012, 23:30 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Сеп 2010, 18:01
Мнения: 1541
Местожителство: Wallis and Futuna
ilu6a написа:
Не вярвам всичките да са така...аз пробвах това с печата :megagrin:

Тапите са много калпави,пробвай другите две,пък аз скоро ще донеса пресни :megagrin:


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2012, 23:32 
Online

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6568
Местожителство: София
аа те ще се ходят при собствениците...

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2012, 19:58 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Яну 2009, 13:29
Мнения: 374
Мойто си беше добро. Хареса ми много. :gott:

edit: Наско, следващия път нормални бутилки с нормални тапи за да няма недоволни. :D


Върнете се в началото
  
 
 [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: mitkom и 10 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима