Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 08 Дек 2016, 10:13

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2013, 11:25 
Offline
Аватар

Регистриран на: 22 Окт 2013, 09:49
Мнения: 5
Аз лично след откаляването утайката я държа около седмица в бутилки от минерална вода. За това време се отделя около 3 литра вино. Утайките са били 19 литра понеже съдовете са за диспенсари. Та тези 3 литра ги слагам в хладилника за да се доутаят и директна консумация. Това което е преточено при откаляването го затварям в туби за диспенсари с дъбов чипс 50 грама и 30 дена на тъмно и студено. за избистряне и добиване на аромат от дъбова бъчва.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Бай Драган и 6 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима