Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 08 Дек 2016, 00:27

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2012, 20:24 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Яну 2009, 13:29
Мнения: 372
Благодаря. :prost:


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2012, 20:36 
Offline
Аватар

Регистриран на: 09 Ное 2011, 09:54
Мнения: 154
Местожителство: Варна
Илиян Илиев™ написа:
...Аз до сега не съм слагал серниста, а миналата година пих последния литър в средата на март. ...


И аз това казвам-до пролетта няма смисъл освен,ако не започне да се разболява,но лятото в жегите няма как да оцелее без серниста,а при мен остава вино...тази пролет сулфитирах и бутилирах бяло,което ферментира бавно захарта и нямаше време за тиха ферментация в студовете.Лятото на няколко бутилки изхвърчаха корковите тапи от започналите процеси въпреки сернистата...беше се газирало доста...но на вкус става все по-добро.Въпроса е кой колко време ще си го пие........


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима