Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 27 Май 2017, 11:00 Дата и час: 27 Май 2017, 11:00

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2013, 19:58 
Offline
Аватар

Регистриран на: 05 Окт 2012, 21:50
Мнения: 31
Здравейте,
Предстои ми да купя 500кг. мерло със захарност по данни на производителя около 26-27%. Общо взето съм наясно с технологията за производство на червено вино в домашни условия, но все пак има доста детайли, по които нямам познания. Една от неясните ми тънкости е изборът на определен вид дрожди за всеки конкретен винен сорт. Смятам че този въпрос не е маловажен и има доста неща, които могат да се напишат в тази връзка. Конкретно искам да попитам кой от щамовете селектирани дрожди, предлагани в момента у нас, е най-подходящ за мерло с висока захарност, като се има предвид, че обичам вкусът на виното да е свеж, с нюанси на горски плодове? Благодаря предварително!


Върнете се в началото
  
 
 [ 1 мнение ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима