Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 10 Дек 2016, 19:07

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2013, 10:25 
Offline
Аватар

Регистриран на: 19 Сеп 2013, 10:41
Мнения: 13
Нов сам и искам да попитам сложих преди 20 дни второ вино да правя на 140 литрова гроздова мъст сложих 90 литра хладка вода с 30 кг захар бъркам го всеки ден сложих и дрожди и активатор и още не е тръгнала ферментацията като му добавих водата с захарта показваше 19 захарност.Онзи ден обрах гроздето и реших да добавя 100 кг. грозде и да видя дали ще тръгне ферментацията и на другия ден вече вреше бурно сега 8 ден още продължава така да ври.та въпроса ми е следния ще превре ли по бързо от очакваното след като сам му сложил преди дрожди и активатор.Благодаря ви предварително.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2013, 15:13 
Offline
Аватар

Регистриран на: 09 Ное 2011, 09:54
Мнения: 154
Местожителство: Варна
Мери със захаромера,като падне на дъното,значи е превряло.Сигурно скоро ще приключи бурната.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: irkon, mariand4 и 8 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима