Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 21 Ное 2017, 04:18 Дата и час: 21 Ное 2017, 04:18

Часова зона: Европа/София




 [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 04 Апр 2015, 20:32 
Offline
Аватар

Регистриран на: 04 Апр 2015, 20:15
Мнения: 3
:) Дядо ми на времето правеше най-доброто, но бях малък и не се интересувах как става. Помня, че слагаше една трева в бъчвата и казваше, че това е тайната и няма никакъв майсторлък, освен гроздето да е добро. Как се казва тази трева ?
Моля някой ако знае и ако му е на сърце, нека сподели как се казва треволяка, защото в интернет нищо не намирам. :) :)


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 04 Апр 2015, 22:09 
Offline
Аватар

Регистриран на: 10 Ное 2013, 23:42
Мнения: 1142
Местожителство: Плевен
Освен за Див пелин,не се сещам за друга билка.Придава мускатов аромат на виното,ако го сложиш при ферментацията,а за ракия при варенето.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2015, 20:42 
Offline
Аватар

Регистриран на: 04 Апр 2015, 20:15
Мнения: 3
Бе гледам го тоя див пелин в интернет :? струва ми се, че беше по остра трева, но за следващото вино ще опитам и с него. Дано да стане добро вино. Благодаря ти за коментара по темата и наздраве :zauf2:


Върнете се в началото
  
 
 [ 3 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима