Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 04 Дек 2016, 00:14

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2016, 23:29 
Offline
Аватар

Регистриран на: 27 Сеп 2015, 13:29
Мнения: 32
Здравейте , трябва ми малко информация относно влиянието на кислород при различните етапи на производство на вино. Както и влиянието на въздуха /като потенциално опасно от гледна точка на стерилност/.

До сега съм срещал статии и коментари от сорта - тук е добре , тук не е страшно , не е желателно и тн..

Тук имаше линк за SO2, има ли нещо в детайли и за кислорода?

_________________
batence81 написа:
?едно време нито дрожди е имало, нито топли мазета октомври месец, защо да правя и топлоизолация и саниране на бидон?


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима