Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 10 Дек 2016, 17:11

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 30 Дек 2009, 12:42 
Offline

Регистриран на: 26 Фев 2009, 16:35
Мнения: 43
Местожителство: Montana
Един роднина е сгафил малко с винцето тая година и сега в него има и сладко и кисело
ботилирано е добре и е на хладно...предложете как може да се подобри виното

П.п.:забравих да спомена че виното е червено и киселото е защото гроздето било зелено

...Весело посрещане на новата година !


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 30 Дек 2009, 21:56 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1874
Местожителство: Varna
Началото на юли да го пробва би трябвало да стане на кисело шанпанско ако не му хареса, октомври като преври джибрата да го сложи в нея и превари за ракия със сода 4 пакетчета на 100л. материал.
И догодина ако купувате грозде, нека да е след 1 октомври. :prost:

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 30 Дек 2009, 22:37 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5803
Местожителство: София
може и да не чака до октомври ако е повече винцето направо сега да го дестилира..

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Diqn 81 и 14 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима