Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 09 Дек 2016, 23:21

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2010, 10:55 
Offline

Регистриран на: 25 Юни 2008, 16:02
Мнения: 401
привет на всички.
вчера ми направи впечатление,че голяма част от кабернето ми е сухо,ако на една чепка има 50% добри зърна то другите 50% са буквално изсъхнали. това нещо ми се струва много трудно да се отдели при ронкането. какво е вашето мнение,доколко е допустимо такова сухо грозде и влошава ли качеството .


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2010, 11:38 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5803
Местожителство: София
хммм то е изсъхнало преди да узрее-не би трябвало да повлияе положително.Дано при ронкането и мачкането да изплуват -за да можеш да обереш поне една голяма част.

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2010, 12:48 
Offline

Регистриран на: 25 Юни 2008, 16:02
Мнения: 401
така и аз си мисля една част ще отделям при махането на чепката и останалото до колкото може после като изплува на повърхноста. все пак не е мухливо,но едва ли ще е полезно.. :) отделно дето ще падне много и рандемана но това е положението,ако има други съвети давай те ..


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима