Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 20 Ное 2017, 00:02 Дата и час: 20 Ное 2017, 00:02

Часова зона: Европа/София




 [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010, 17:36 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Окт 2010, 17:20
Мнения: 159
Здравейте на целия хубав форум. Понеже съм баш новобранец и във форума и като червеновинолюбител имам следния за вас тъп, за мене жизненоважен въпрос: например имам 18% захарност на ширата при слагането в бидоньо. Трябва да я докарам на 22% като сипя вода и захар...днеска един колега ми обяснява с просто тройно правило, ама нищо не схванах, явно съм по-прост от простото правило. Та някой ако не го мързи нека обясни като на петокласник как аджеба да си го наглася на 22%.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2010, 01:28 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1890
Местожителство: Varna
Килограм захър добавен към 100кг. джибра или 100л. шара вдига захарноста с около 1%

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2010, 23:24 
Offline

Регистриран на: 19 Окт 2009, 21:35
Мнения: 30
И не слагай вода. Разтвори захарта в шарата.


Върнете се в началото
  
 
 [ 3 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Koky, Tsetso Tsvetkov и 7 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима