Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 21 Сеп 2017, 04:35 Дата и час: 21 Сеп 2017, 04:35

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 29 Ное 2010, 11:45 
Offline
Аватар

Регистриран на: 24 Ное 2010, 18:46
Мнения: 44
Трябва ли след всяко сулфитиране да се преточва виното?


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 29 Ное 2010, 13:36 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6260
Местожителство: София
не

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 29 Ное 2010, 21:47 
Offline
Аватар

Регистриран на: 10 Апр 2008, 12:01
Мнения: 668
Местожителство: Пловдив
Ако претоваш след всяко сулфитиране ще губиш някаква част от свободния серен диоксид, т.е. ще губиш от положителния му ефект.

_________________
Напитките в България - богатство и традиции!


Върнете се в началото
  
 
 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: dimm44 и 1 гост


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима