Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 17 Окт 2018, 00:29 Дата и час: 17 Окт 2018, 00:29

Часова зона: Европа/София [DST]

 [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2011, 21:34 
Offline

Регистриран на: 04 Май 2010, 09:37
Мнения: 213
Местожителство: София
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... e=1&ref=nf

_________________
Моята колекция ракии: http://rakiyata.blogspot.com/


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2011, 11:01 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Сеп 2009, 20:19
Мнения: 483
Местожителство: Казанлък
Извинете за любопитството, но чета какво пишете тук и си мисля: Не сте ли Вие от ония майсторя дето се грижат за сифоня да не ръждяса та го
тургат на най-високото место? :party:
Преписано от друг форум.

_________________
Есть 100 способов сделать самогон!! Даже из табуретки!!

Остап Бендер


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 03 Фев 2013, 22:36 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Дек 2012, 14:57
Мнения: 2609
Местожителство: Пловдив
Из форума Направи си сам


Прикачени файлове:
rsz_photo-0017_2.jpg
rsz_photo-0017_2.jpg [ 232.91 KiB | Прегледано 1951 пъти ]
Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2013, 17:41 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Дек 2012, 14:57
Мнения: 2609
Местожителство: Пловдив
:megagrin: http://struma.bg/news/3812/1/1/Dama-adr ... l-Kom.html „Ханко Брат” :lachtot:


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2014, 15:39 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Дек 2012, 14:57
Мнения: 2609
Местожителство: Пловдив
"избягал чисто гол при съсед, където поискал да бъде повикана полиция" :lachtot:
http://www.plovdivmedia.com/61220.html


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2014, 16:34 
Offline
Аватар

Регистриран на: 23 Юли 2014, 11:58
Мнения: 82
Неволите,проблемите и страданието на един собственик на УаЗ

Верен на говеждата си природа реших да си купя "УАЗ".Ходих ,рових гледах и накрая си харесах един.Сложих мазната престилка(за да не се цапам-не се съмнявате,че беше мръсен нали?) отворих капака И видях каквото очаквах.Накрая се разбрахме с човечеца платих го и горд от новата си придобивка реших да се прибирам към дома ,от там разбира се започна и моето приключение.Опитах се да седна на седалката и седнах на пън,казах си това УАЗ все пак и с безграничен оптимизъм завъртях ключа.Не последва нищо никакъв признак на живот.Както и да е след половин часов престой в него под него и около него накрая двигателят излезе от кома и напомни за хубавите си години като завъртя невероятните 2000 оборота.Гордо подкарах по улицата(след десет минутни усилия да вкюча на скорост)карах безгрижно десетина минути минах цели две преки ,когато нещо издрънча свирепо ,усетих как минавам върху нещо,спрях веднага,тъй като нямах ръчна в което не сте се и съмнявали просто навих волана и гумата опря в бордюра. Гледката,която видях не ме изненада,но ме изнерви малко.Предната броня след дълга борба с гравитацията се беше предала и безжизнено лежеше под УАЗА.Запазвайки оптимизма си видях в ситуацията нещо хубаво,реших ще сложа отпред един ролбар като на Джиповете.Прибрах си умрялата броня качих се в"джипа" и продължих напред.
Стигайки до края на града видях много приятна нива ,моментално реших ,че това е моят шанс да блесна като як офроудър УАЗ (и аз бях чувал историите ,че "това минава отвсякъде") нададох цялата газ колата се разбонтува подскочи и тръгна напред минавайки през първарта неравност вече опитах от тръпката да имаш УАЗ.Усещането беше невероятно имах чуството ,че съм яхнал 10-тина бика ,главата ми се удряше в рейките на тавана ,но поне се държах за волана орах си така из нивата и придобивах все повече самочуствие увереност в себе си и колата.След половин час получих схващане на ръцете и реших да я давам по кротко седнах на прага на УАЗА и запалих цигара за кратко се почуствах като в реклама на "CAMEL" ,но за кратко нещо изпука и аз се озовах на земята.Огледах се изненадано и видях уморения праг да лежи до мен в калта .Това не помрачи доброто ми настроение,та аз бях горд собственик на УАЗ.Отпочинал добре се насочих към калната локва в средата на нивата. Засилих се добре ама много добре навлязох в локвата и УАзът спря ама баш в средата на локвата дотам си му беше душицата натискам газ до дупка нищо.Въртя волана наляв надясно пак нищо дадох пак газ нещо изпука и колата пак изпадна в кома.Седях си в нея в срдата на локвата и размшлявах над въпроса защо аджеба хората и в частнос аз си купуват УАЗки мислих мислих и го измислих.

Психологически профил на УАЗкаджията:
УАЗкаджията еособена форма на мазохизъм,на човек увлечен по метода направи си сам,след толкова дълги опити да оправи непоправимото т.е. УАЗът той самият започва да се залъгва,че го харесва.В моменти на ремисия някои се осъзнават ,но закратко.
Пример:
Действито се развива в сервиз, където гордият собственик на УАЗ сислага дискови спирачки.
-Е....ти кочината няма ли датръгнеш най-накрая толковапари налях в теб.
-МИ продай го бе -казва кибикът,който само гледа сеир.
-За колко да го продам?-пита с увесен нос собственика
-Ми за 50 000 Долара-казва кибикът
-Мога ли да му взема толкова -пита със светнал от надежда поглед собственика
-Не ,но нищо не ти пречи да си помечтаеш-казва кибикът .


За УАЗА и бурканите от село
След премеждията в локвата предприех интензивна реанимация на новата си придобивка. Започнах с "Ръководство и експлоатация на УАЗ" където пишеше:"Когато се саморазвият(или скъсат) и паднат болтовете на някоя от предните главини,ги заменете с болтове от основата на предните седалки.Размера и резбата са същите"."КОГАТО" ,а не " АКО"...
След като прочетох това сложих пак мазната престилка и притегнах всички болтовее ,до които успях да се докопам(повече от половината се скъсаха разбира се).
Сле този полууспешен опит пълен с надежди започнах оглед на УАЗът да отстраня козметичните проблеми:
Чистачките елегантно избягваха допира с предното стъкло ,багажникът ,за който бяха необходими 2 ,а понякога и 3 ръце беше в окаяно състояние.Имах и определени проблеми с тоците оправех ли фаровете се губеха мигачите и обратното,накрая се отказах от неравната битка и реших да го карам така.(всичко това се случаше докато един възрастен майстор-джедай водеше също толкова неравна битка с мотора).
И така всичко това е вече минало и реших да предприема пътуване до село да се похваля на баба - имах джип все пак.Тъй като ме предупредиха ,че това нещо харчи подобащо се запасих и с две туби бензин(и двата резервоара течаха).
Вече съм на път ,добре че съм здрав в ръцете ,воланът се опитваше постоянно да ми избяга,изминах 45-те километра до село с нестихващ ентусиазъм и с колосалната средна скорост от 50км/h.и разход около 17на сто.
Баба много се зарадва ,видът на звяра и навя сантиментални спомени за младините за полето и т.н.
На баба и се прииска да я повозя:
-Бабче да ме закараш до леля ти Миче да взема от нея празни буркани ,хем ще ме повозиш,хем няма да ги мъкна пеш-каза баба.
Само това и чаках подпалих тутакси натам.
Натоварих аз бурканите в багажника(вече е изкърпен) натоварих баба и потеглих.Лоша работа започна се едно дрънчане едно чупене на тези буркани ,та чак двигателя ми се стори тих(за водене на разговор и ду ма не можеше да става),изведнъж се чу оглушителен грохот дрънчанто на бурканите замлъкна,спирам аз и гледам гърнето ми в прахта прибрах го при бурканите (повече от половината изпочупени)в багажника.Баба мълчи бледа като платно нищо не казва.Както и да закарах я жива до вкъщи,но много уплашена,размина ми се само с конското,че туршия за мен няма да има и потеглих обратно ревейки свирепо и разлайвайки кучетата на цялото село.
Карам си аз и си мисля ама какво си мисля то от тоя вой не мога да мисля,а само си карам,карам карам по едно време се чу дрън трес УАЗът подскочи и спря слизам аз гледам гледам и ............до тука бях падна ми кардана.Седнах аз по познатия начин на прага на джипа(и той е изкърпен)запалих си цигара(досущ като в реклама на CAMEL)и се замислих,мислих мислих и го измислих.
Трябва да имаш страшни семейни проблеми и да се чудиш как да избягаш от жена си ,за да си купиш УАЗ.А аз като ерген реших да го продам.!!!!!

Преписано от друг форум.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2015, 11:55 
Offline
Аватар

Регистриран на: 14 Сеп 2012, 16:41
Мнения: 358
http://vbox7.com/play:2907f8285f


:shock: :megagrin: :lachtot:


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2015, 16:34 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Дек 2012, 14:57
Мнения: 2609
Местожителство: Пловдив
Един авер беше в Кипър на риболовен кораб. Случило се да почиват с някакъв арабин от екипажа. Капитанът им давал някакви скутери ли, мотопеди ли да джиткат като са на сушата. Нашият беше страшно възмутен и разочарован поради 2 причини.
1. Отишли на кръчма, но арабинът не пиел и не ставал за компания.
2. После се скарали кой да кара, в смисъл никой не искал. Арабинът отказал, като заявил, че не му е комфортно мъж да му е отзад. Нашият веднага направил асоциация, съответно си представил как отзад му е рязаната карабина и...вървяли към 15 км пеша :lachtot:


Върнете се в началото
  
 
 [ 8 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима