Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 29 Май 2017, 18:07 Дата и час: 29 Май 2017, 18:07

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 29 Ное 2015, 18:49 
Offline
Аватар

Регистриран на: 18 Окт 2015, 05:54
Мнения: 82
Tannisol. Някой ползвал ли го е? Съдържа патасиум метабисулфит-95%
L-асорбик асид-3%
Танин-2%
Ще ми се да го напиша на латиница, ама правилата..... :megagrin: дават го за стабилизатор и за вина с ниска киселинност.
П.П Днес откалих за първи път и премерих плътноста 0.995. Колкото толкова, захарноста беше около 24%. Плана ми е да го върна обратно в почистения "гюм" от ст.ст.(неръждавейка) и да добавя една таблетка без малко от този Танисол, след което ще изчакам поне две седмици и ще го откаля още веднъж. Имам Киселсол и Читосан(ако така се произнасят) които са за финално избистряне....и живот и здраве за Нова Година ще го започнем.
ПП. Оказва се че Читосан и Киселсол не се препоръчват за червени вина, освен ако не са доста тъмно червени, защото отнемали и част от цвета, а виното ми е рубинено червено и не искам да рискувам да заприлича на розе.


Върнете се в началото
  
 
 [ 1 мнение ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима