Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 21 Авг 2017, 07:59 Дата и час: 21 Авг 2017, 07:59

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2016, 07:46 
Offline

Регистриран на: 07 Окт 2016, 21:34
Мнения: 1
Здравейте,миналата година за първи път правих вино сам и уш спазих всичко както си трябва .Винцето стана чудесно.Джибрите залях с вода и захар та си направих и второ вино.Понеже първото вино беше по-добро ,а и по съвет на приятели го оставих за по-късно.Та каква беше изненадата ми като дойде ред да отворя първото/чудесно/вино-ОЦЕТ.Не зная какво точно се обърка-може би не добре измито буре или друго но сега имам оцет за 20 години напред. :megagrin: Това пак не е проблем,обача оцета е много тъмен .Жената прави трушия с него но-той оцвети трушията изглеждаше като остаряла на поне 5 години.Та въпроса ми е -има ли начин да изсветля по някъкъв начин тоя оцет че да може да се исползва- 80 литра е.Предварително благодаря за всеки един съвет.


Върнете се в началото
  
 
 [ 1 мнение ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима