Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 07 Дек 2016, 14:35

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 28 Дек 2010, 09:13 
Online

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5799
Местожителство: София
teodor_g написа:
За мен изводите са:
2.- никога не ползвай купешка захар - не се знае с какво е 'ашладисана' ;)

А каква друга захар има?

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2010, 12:33 
Offline
Аватар

Регистриран на: 04 Ное 2010, 13:06
Мнения: 53
Местожителство: Троян
По т.2 имах предвид да не се ползва изобщо захар при подготовката на закваската, а по т.10 - да, съгласен съм с това което казва Naskohondata1, просто в едно изречение не може да се обхванат абсолютно всички варианти, посочил съм това, което е общия случай.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима