Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 03 Дек 2016, 09:14

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2011, 19:04 
Offline

Регистриран на: 25 Фев 2010, 21:36
Мнения: 53
Местожителство: ХАСКОВО
Вкусът на ракията става нещо средно между бисерна и мускатова с лек привкус мед поне аз така го усещам Абе хубаво нещо


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2011, 21:37 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Ное 2010, 14:03
Мнения: 116
Местожителство: Sennik,Sevlievo
Това за Годжи берито не го знаех,тази година си посях две растения дано се хванат,щом и за ракия стават значи работата е :dance: :zauf2:

_________________
Think positiv


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2011, 21:50 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Сеп 2010, 18:01
Мнения: 1458
Местожителство: Wallis and Futuna
forski написа:
Това за Годжи берито не го знаех,тази година си посях две растения дано се хванат,щом и за ракия стават значи работата е :dance: :zauf2:

Китайците отдавна правят бира от него...от къде взе семе?


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2011, 12:03 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Ное 2010, 14:03
Мнения: 116
Местожителство: Sennik,Sevlievo
Не съм вземал семки колега,поръчах си две растения в саксии от някакъв он-лайн магазим.
От тук ги поръчах колеги : http://zelena-prolet.com/Rasteniya_predlagani_ot_razsadnik_Zelena_prolet

_________________
Think positiv


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011, 19:48 
Offline
Аватар

Регистриран на: 26 Сеп 2011, 00:22
Мнения: 41
Местожителство: Бургаско, рядко Варна
Тоя чалъм не съм го пробвал, издаде ми го бившият тъст, да е жив и здрав още дълги годинни. Той е доктор, вече пенсионер, и нали знаете, че навремето при доктор с празни ръце не се влизаше. Те си имаха в стаята лозумг на стената: "Цветя и бонбони не пием". Та хората даваха кой каквото има - кой ракия, кой пърцуца... Естествено ракия с такова качество не може да се консумира. Затова той събираше всичко в една голяма дамаджана и го преваряваше. Секретът е, че при преварката на всеки 5-6 литра материал се слага литър прясно мляко. Преди затварянето на казана се разбърква много добре. Само трябва много да се внимава с огъня, да не загори. Някой ако събере смелост да го пробва, нека сподели резултата.

_________________
Най-добрият начин да се избавиш от изкушението е да му се поддадеш.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима