Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 27 Юни 2017, 08:12 Дата и час: 27 Юни 2017, 08:12

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2009, 21:35 
Offline

Регистриран на: 20 Сеп 2008, 22:20
Мнения: 34
Местожителство: Асеновград
Продукти: 1,5кг. праскови , 1,5 чаена чаша захар ,1 л.. водка
Плодовете се измиват и смилат или се претриват през сито.Поставят се в дамаджана прибавя се захарта и се заливат с водката.Дамаджаната се запушва с памучна тапа и се оставя в помещение с постоянна температура за 3 седмици ,като от време на време се разклаща.След това сместа се прецежда през цедка и марля и е готов за консумация.

_________________
Има ли будали работата върви


Върнете се в началото
  
 
 [ 1 мнение ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима