Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 02 Дек 2016, 21:53

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 130 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2011, 15:29 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2011, 14:06
Мнения: 58
Местожителство: Стара Загора
Същия

_________________
Усмихвайте се...утре ще бъде по-зле


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2011, 16:13 
Offline
Аватар

Регистриран на: 20 Авг 2011, 15:29
Мнения: 84
доста нещо е написал сега правя една книжка с рецепти някъде около 120 са ще я сканирам и мога да ти я пратя


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2011, 16:22 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2011, 14:06
Мнения: 58
Местожителство: Стара Загора
Ще ти бъда благодарен.Да не забравиш :cry:

_________________
Усмихвайте се...утре ще бъде по-зле


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2011, 16:42 
Offline
Аватар

Регистриран на: 20 Авг 2011, 15:29
Мнения: 84
няма да забравя сега съм на половината .Направи ли рибата.Да ти дам една изпитана от мен рецепта за риба


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2011, 16:44 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2011, 14:06
Мнения: 58
Местожителство: Стара Загора
Довечера на село.Посъбрах малко рецепти,но още една не е излишна.

_________________
Усмихвайте се...утре ще бъде по-зле


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2011, 16:56 
Offline
Аватар

Регистриран на: 20 Авг 2011, 15:29
Мнения: 84
Вземам риба скумрия по тлъстичка-изчиствам добре - с гъбичка я измивам с оцет за да се премахне тежката миризма- пълня я със сол и увивам в хартия-нареждам в тавичка и на хладно кято всеки ден я обръщам-за около седмица рибата е готова -измивам добре и подсушавам режа я на шайби и редя в бурканче като между нея слагам копър бахар черен пипер и дафинов лист-заливам с препражено олио и малко оцет и в хладилника.Рибата както е цяла може и да се опуши но не съм го правил


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2011, 17:12 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2011, 14:06
Мнения: 58
Местожителство: Стара Загора
Тази рецепта е съблазнителна.Ще трябва да се пробва.

_________________
Усмихвайте се...утре ще бъде по-зле


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2011, 17:16 
Offline
Аватар

Регистриран на: 20 Авг 2011, 15:29
Мнения: 84
аз си правя рибата по този описан начин може да си я запечаташ и бързо става


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2011, 18:10 
Offline
Аватар

Регистриран на: 20 Авг 2011, 15:29
Мнения: 84
МЕЗЕ ОТ ПУШЕНИ ПИЛЕШКИ ТРЪТКИ--има да се продават--като ги взема ги почиствам допълнително и мариновам с мед соев сос и олио зо 4-5 часа нанизвам на шишчета и пека на скара.Заедно с тях ако имам сланина пека и нея на скарата като я мажа с доматено пюре разстворено в малко вода.Като всичко е готово го омесвам и поръсвам със счукан чесън и малко червен пипер и съвсем малко ябълков оцет


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2011, 18:53 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Окт 2010, 12:26
Мнения: 2501
Местожителство: ''Survivor'' България
julian1960 написа:
МЕЗЕ ОТ ПУШЕНИ ПИЛЕШКИ ТРЪТКИ--има да се продават--като ги взема ги почиствам допълнително и мариновам с мед соев сос и олио зо 4-5 часа нанизвам на шишчета и пека на скара.Заедно с тях ако имам сланина пека и нея на скарата като я мажа с доматено пюре разстворено в малко вода.Като всичко е готово го омесвам и поръсвам със счукан чесън и малко червен пипер и съвсем малко ябълков оцет

То това не е ли вълчото мезе а, или беше с мръфки май??

_________________
Бий за да те уважават. M&b المفاهيم


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2011, 19:31 
Offline
Аватар

Регистриран на: 20 Авг 2011, 15:29
Мнения: 84
това е друго братле не едно нещо се маже с доматено пюре чети чети и пак чети .Да те питам нещо става ли


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2011, 19:37 
Offline
Аватар

Регистриран на: 20 Авг 2011, 15:29
Мнения: 84
мазането с доматено пюре не съм го измислип аз това си е по американски но става вкусно това също съм го откраднал но зная от къде


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2011, 20:02 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Сеп 2010, 18:01
Мнения: 1458
Местожителство: Wallis and Futuna
julian1960 написа:
мазането с доматено пюре не съм го измислип аз това си е по американски но става вкусно това също съм го откраднал но зная от къде

никой американец не използва доматен сос да си маже скарата,те го ползват само върху пиците :megagrin: а използват BAR-BE-QUE сос масово.Може би мексиканците да използват пюрето,ама ....абе прав си,и те са американци(като континент) :lachtot: :lachtot:


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2011, 20:07 
Offline
Аватар

Регистриран на: 20 Авг 2011, 15:29
Мнения: 84
това съм то чел не съм го виждал на живо не скарата се маже а това което печеш- и за техният кънтри боб правят го с много доматено пюре но слагат и захар


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2011, 20:15 
Offline
Аватар

Регистриран на: 04 Фев 2008, 17:32
Мнения: 543
Местожителство: г. Русе
абе то и BBQ соса им е сладък. Отврат. Аз не обичам сладко особенно, камоли на пържола :?

_________________
Ну амбич, ну погоди!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 130 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: beff и 12 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима