Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 02 Дек 2016, 22:33

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2012, 19:32 
Online
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2011, 10:05
Мнения: 493
Имам една книга от Славейков, където пише, че се слага гиверджеле (селитра). Книгата е от 1976г.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2012, 13:18 
Offline
Аватар

Регистриран на: 17 Юли 2012, 11:46
Мнения: 96
Местожителство: Горна Оряховица
Не издържах вече. От тия мъгли влаги ми писна и захапах мезенцето.

Прикачени файлове:
25112012125S.jpg

Прикачени файлове:
25112012126S.jpg


Моля, регистрирайте се, за да виждате прикачените файлове и снимки.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2012, 17:25 
Online
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2011, 10:05
Мнения: 493
Това зеленото по месото, плесен ли е или така ми прилича?
Не те ли притеснява?


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2012, 21:26 
Offline
Аватар

Регистриран на: 17 Юли 2012, 11:46
Мнения: 96
Местожителство: Горна Оряховица
Притеснява ме, че утре ще свърши :). Тази неделя ще заложа свиското филе, по друга рецепта естествено , другата пак една доза свинско ;), а по нататък и телешко като падне промоция


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2012, 09:40 
Offline
Аватар

Регистриран на: 17 Юли 2012, 11:46
Мнения: 96
Местожителство: Горна Оряховица
Охаааа да видим бутчето сега ....
Прикачени файлове:
20122012145S.jpg


Моля, регистрирайте се, за да виждате прикачените файлове и снимки.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2012, 21:15 
Offline

Регистриран на: 20 Дек 2012, 20:50
Мнения: 1
Направих луканка от конско месо, и тъй като съм нов в тая насока ще ви драсна пропорциите, които ми дадоха за кг месо:
100 гр сланина
20 гр сол
5 гр черен пипер
5 гр кимион
4 гр захар

Луканката ми харесва, но ми се струва малко солена, правилни ли са пропорциите?


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 22 Дек 2012, 15:44 
Offline
Аватар

Регистриран на: 17 Юли 2012, 11:46
Мнения: 96
Местожителство: Горна Оряховица
В рамките на нормалното са :o :roll:


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2013, 09:39 
Offline
Аватар

Регистриран на: 17 Юли 2012, 11:46
Мнения: 96
Местожителство: Горна Оряховица
Пълна къща :)
Прикачени файлове:
09012013156S.jpg

Малко лошо качество, но на тъмно с гсм :)


Моля, регистрирайте се, за да виждате прикачените файлове и снимки.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2013, 16:39 
Offline
Аватар

Регистриран на: 16 Сеп 2011, 05:01
Мнения: 807
mirix написа:
Пълна къща :)
Прикачени файлове:
09012013156S.jpg

Малко лошо качество, но на тъмно с гсм :)

Колега гледам едно суджуче паднало там в ъгълчето. Ако няма даго ползваш.... :megagrin:


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2013, 09:23 
Offline
Аватар

Регистриран на: 17 Юли 2012, 11:46
Мнения: 96
Местожителство: Горна Оряховица
ivobal нарочно ги събарям , че инак трябва д ачакам да изсъхнат хубаво :) отиде то


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: beff и 13 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима