Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 23 Окт 2017, 06:05 Дата и час: 23 Окт 2017, 06:05

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Суджуци
МнениеПубликувано на: 15 Дек 2016, 18:07 
Offline
Аватар

Регистриран на: 10 Ное 2013, 23:42
Мнения: 1121
Местожителство: Плевен
Да не мислиш,че са ме нападнали заради рецептата :lachtot:


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Суджуци
МнениеПубликувано на: 15 Дек 2016, 18:54 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Фев 2013, 16:27
Мнения: 73
Със сигурност не :) .Правя,не означава само овкусяване,ами и сушене.Нали?!Това исках да кажа. :prost:


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Суджуци
МнениеПубликувано на: 15 Дек 2016, 20:36 
Offline
Аватар

Регистриран на: 10 Ное 2013, 23:42
Мнения: 1121
Местожителство: Плевен
Замислих се,някой опитвал ли се е да направи шпек?


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Суджуци
МнениеПубликувано на: 15 Дек 2016, 21:07 
Offline
Аватар

Регистриран на: 05 Окт 2013, 14:12
Мнения: 63
Местожителство: Бургас
За замислянето - аз. Отказах се заради липсващи условия.

_________________
Алкохолик любител.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Суджуци
МнениеПубликувано на: 15 Дек 2016, 21:21 
Offline
Аватар

Регистриран на: 10 Ное 2013, 23:42
Мнения: 1121
Местожителство: Плевен
Ко толкуз?


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Суджуци
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2016, 15:26 
Offline
Аватар

Регистриран на: 25 Юни 2014, 16:42
Мнения: 10
Аз, имах желание ,но ти трябва техника. Иначе ако искаш мога да ти дам рецепта и последователност на работа.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Суджуци
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2016, 16:21 
Offline
Аватар

Регистриран на: 10 Ное 2013, 23:42
Мнения: 1121
Местожителство: Плевен
Щом трябва техника,отказвам се.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Суджуци
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2016, 18:25 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Ное 2016, 10:29
Мнения: 48
Местожителство: Варна
Телешки сърца! Ред сол, ред сърце.


Прикачени файлове:
20161220_141914-1024x576.jpg
20161220_141914-1024x576.jpg [ 136.43 KiB | Прегледано 165 пъти ]

_________________
Или излизаш на сцената, или цял живот остваш зад кулисите!
Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Суджуци
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2016, 18:50 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Окт 2010, 12:26
Мнения: 2718
Местожителство: ''Survivor'' България
Diqn 81....Чашата празна.... сърцата сурови.... Не'мой ма Фпечатли.... :megagrin:

_________________
Бий за да те уважават. M&b المفاهيم


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Суджуци
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2016, 19:00 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Ное 2016, 10:29
Мнения: 48
Местожителство: Варна
Moni Barona Чашата не е празна, а светлината така пада, че не се вижда :) Тази пастърма се прави за Нова Година, че дружината голяма! Аз си имам от предната партида ;)

_________________
Или излизаш на сцената, или цял живот остваш зад кулисите!


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Суджуци
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2016, 19:10 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Окт 2010, 12:26
Мнения: 2718
Местожителство: ''Survivor'' България
Ай сега оправдания :D .....Казват че от сърца става превъзходна пастърма.
На мене не ми се вярва по простата причина че сърцето се води ''карантия''... знам ли :?

_________________
Бий за да те уважават. M&b المفاهيم


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Суджуци
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2016, 19:24 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Ное 2016, 10:29
Мнения: 48
Местожителство: Варна
Преди правих само конска и телешка от плешка контра филе. Моя позната ми каза за сърцата. Мисля да правя само такава. Има само плюсове. Много вкусна, става много бързо и даже малко да я изтървеш, не става на конци както месото! Уникална е, опитай!

_________________
Или излизаш на сцената, или цял живот остваш зад кулисите!


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Суджуци
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2016, 23:55 
Offline
Аватар

Регистриран на: 20 Дек 2016, 14:14
Мнения: 28
Шпек салам, може да се направи. Суджука със сигурност е по-лесен. Пуснахте ми муха в главата с тези сърца


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Суджуци
МнениеПубликувано на: 22 Дек 2016, 17:02 
Offline
Аватар

Регистриран на: 20 Дек 2016, 14:14
Мнения: 28
Решил съм да си направя камера за сушене на меса, суджуци и луканки.
Току що си поръчах необходимите датчици )))


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Суджуци
МнениеПубликувано на: 23 Дек 2016, 07:16 
Online
Аватар

Регистриран на: 18 Ное 2010, 11:31
Мнения: 101
Цитат:
Решил съм да си направя камера за сушене на меса, суджуци и луканки.
Току що си поръчах необходимите датчици )))


Ще чакам снимки и описание със схема :prost:

_________________
victoryvt написа:
Извод : Уискито е най-евтината ракия.


Върнете се в началото
  
 
 [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима