Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 25 Май 2017, 19:50 Дата и час: 25 Май 2017, 19:50

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2013, 15:56 
Offline

Регистриран на: 13 Фев 2012, 21:10
Мнения: 1
От доста време си търся рецепта за Боза, но не намирам... Виждам, че в сайта има доста познавачи на ферментацията!!! Хваресвам хляба с квас, и сега правя един експеримент да направя боза с хмелен квас, да видя какъв ще е вкусът и дали изобщо ще се получи нещо. Ако някой знае как се прави квас за боза от нула, нека сподели.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2013, 20:39 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Фев 2013, 19:40
Мнения: 60
опитай тук...правих и казвам,че става :thumbs1:
http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?f=27&t=3689


Върнете се в началото
  
 
 [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима