Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 23 Окт 2017, 09:15 Дата и час: 23 Окт 2017, 09:15

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 14 Дек 2013, 13:01 
Offline

Регистриран на: 24 Сеп 2013, 15:01
Мнения: 1
Здравейте на всички! прегледах много основно форума и не открих такава рецепта. Ще бъда благодарен, ако някой има и сподели рецепта за сурово-пушен суджук. :prost:


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 14 Дек 2013, 17:53 
Offline
Аватар

Регистриран на: 08 Апр 2013, 15:56
Мнения: 57
Апашъ написа:
Здравейте на всички! прегледах много основно форума и не открих такава рецепта. Ще бъда благодарен, ако някой има и сподели рецепта за сурово-пушен суджук. :prost:

не те разбирам обясни по подробно според мен това което си написал е някаква наденица с вкус на суджук или знам ли


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 22 Дек 2013, 14:05 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Яну 2009, 13:29
Мнения: 374
Рецептата е следната - правиш си суджук(купешкия също става) и слагаш в пушилнята. Аз лично препоръчвам няколко часа на около 50 до 70 градуса. Общо взето всичко е до вкус и проби. Студено пушен е да се опушва без да се нагрява, а това което препоръчвам е топло пушене. И по двата начина има опасност да си захапеш пръстите или евентуално вилицата.


Върнете се в началото
  
 
 [ 3 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима