Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 06 Дек 2016, 22:11

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2011, 17:04 
Offline

Регистриран на: 18 Яну 2010, 14:47
Мнения: 222
Местожителство: Добрич
Justy написа:
Досега го правех в черва - тази година експериментирах и вече ще го правя така. Предимства -
1. Много по малко миене на шкембето в сравнение с червата ;)
2. Шкембето си е също мезе, а не е много по скъпо от червата :prost:

Страхотна идея!!!
Наздраве!!!

_________________
In vino veritas
Господи,дай ми дълъг живот,малко работа,жени от време на време и червено вино по всяко време.
Дай Боже!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2011, 14:11 
Offline
Аватар

Регистриран на: 21 Авг 2011, 19:36
Мнения: 38
Местожителство: София
Преди да стана "софиянец" :D съм ходил по доста касаплък.Та от стари майстори касапи съм научил,че бахур,суджук,луканка и други,при недостиг на черва могат да се пълнят и в :?: дамски чорапогащник /нов :warn: неупотребяван/.Изпробвано е многократно и работи.
Ееее кат си спомних какво беше и се укапах.
Наздраве.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2011, 19:57 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2011, 14:06
Мнения: 58
Местожителство: Стара Загора
А що да е нов? Напротив, в употребяван бахура става по-вкусен :megagrin:

_________________
Усмихвайте се...утре ще бъде по-зле


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2011, 20:02 
Offline
Аватар

Регистриран на: 16 Сеп 2011, 05:01
Мнения: 807
:lol: Егати пича :gott: ( представих си те, как седиш като на снимката, гушнал шишето и ръсещ "бисери")


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2011, 20:15 
Offline
Аватар

Регистриран на: 21 Авг 2011, 19:36
Мнения: 38
Местожителство: София
stiv1961 написа:
А що да е нов? Напротив, в употребяван бахура става по-вкусен :megagrin:

Може градски,не знам,не съм пробвал с употребяван.Страх ме е от останал прах и сапун за пране,че да не развалят бахура. :D


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2012, 10:10 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2011, 10:05
Мнения: 493
Някой от Пловдив да знае къде се продават колагенови обвивки за колбаси, луканки и т.н.
Трябват ми около 40-50м.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима