Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 06 Дек 2016, 18:02

Часова зона: Европа/София





Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2012, 14:45 
Offline
Аватар

Регистриран на: 09 Апр 2012, 16:17
Мнения: 3
Продавам кегове от Кола 20л 5 броя + едно неръждаемо чудо подобно на такъв кег и мисля е 10л(на снимката до кеговете)
Чистя мазето и ме досрамя да я хвърля на вторични тая неръждавейка чудна.
Търся им по 20лв на парче а за малкото "недоносче" 10лв.

От София съм - по еконт за сметка на купувача с опция отвори и виж.
Контакт на номер 0878 823 821

П.П. Наздраве - хубав форум! :respekt:
Прикачени файлове:
SNC00159.jpg


Моля, регистрирайте се, за да виждате прикачените файлове и снимки.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2012, 16:00 
Offline
Аватар

Регистриран на: 16 Сеп 2011, 05:01
Мнения: 807
Ще се възползвам. Писах ти на лични.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2012, 22:39 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Юни 2011, 20:01
Мнения: 180
Местожителство: Перник
Може и Аз да се възползвам само искам да разгледам как може най лесно да се закрепи колоната на него
Иначе 20 30 литра според мен е перфектната колона става бързо какво то ти изпадне патоки някоя гадна ракия Аз досега най много ракия съм сварил с тенджерата около 20 литраова


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2012, 22:54 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5797
Местожителство: София
Взимам розовата...щот съм чувствителен...лс

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2012, 06:01 
Offline
Аватар

Регистриран на: 23 Сеп 2011, 21:44
Мнения: 922
krivanovvv написа:
Може и Аз да се възползвам само искам да разгледам как може най лесно да се закрепи колоната на него
Иначе 20 30 литра според мен е перфектната колона става бързо какво то ти изпадне патоки някоя гадна ракия Аз досега най много ракия съм сварил с тенджерата около 20 литраова


Това е моят вариант.
viewtopic.php?f=8&t=1468


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2012, 11:48 
Offline
Аватар

Регистриран на: 09 Апр 2012, 16:17
Мнения: 3
ilu6a написа:
Взимам розовата...щот съм чувствителен...лс

Еиййййй! Не съм очаквал че така ще ги гушнете като топъл хляб!

Остана само розовия запазен за чувствителните хора! :zauf2:
ilu6a,чакам да се обадиш пазя ти го! Другите заминаха преди малко!

Весели празници на всички!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 18 Апр 2012, 15:47 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5797
Местожителство: София
И сега,след като се посдобихме с такива кегчета ще споделя една идея ,въпреки малкия обем от 20л(някои имат и по повече))) ...
Чисто експериментално,тъй като държат на налягане-три думи:
Божоле,въглекисела мацерация

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 18 Апр 2012, 16:33 
Offline
Аватар

Регистриран на: 04 Фев 2012, 09:39
Мнения: 560
Местожителство: София
Илюша бе, човек, не всички сме спецове във виното. На мен лично "Божоле,въглекисела мацерация" нищо не ми говори. А и да тръгна да търся :google: едва ли нещо ще разбера.
Отвори, ако обичаш тема където трябва и сподели намеренията си. За мен ще е любопитно.

_________________
Цитат: "Ракия и блус за някои това е ужасен вкус!!!
Тия които разбират от ракия и Блус са хора с вкус!!!
:zauf2: :saufen: :zauf2:"


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 18 Апр 2012, 21:01 
Offline
Аватар

Регистриран на: 16 Сеп 2011, 05:01
Мнения: 807
ilu6a написа:
И сега,след като се посдобихме с такива кегчета ще споделя една идея ,въпреки малкия обем от 20л(някои имат и по повече))) ...
Чисто експериментално,тъй като държат на налягане-три думи:
Божоле,въглекисела мацерация

Мдаа, ще ни трябват и бутилки с CO2!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 18 Апр 2012, 22:54 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5797
Местожителство: София
Нямааа...при ферментацията ще се отделя достатъчнооо и като е затворено добре мисля,че ще стане работата :D

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 18 Апр 2012, 22:56 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5797
Местожителство: София
lhristov написа:
Илюша бе, човек, не всички сме спецове във виното. На мен лично "Божоле,въглекисела мацерация" нищо не ми говори. А и да тръгна да търся :google: едва ли нещо ще разбера.
Отвори, ако обичаш тема където трябва и сподели намеренията си. За мен ще е любопитно.

Малко късно видях това-ще бъде сторено.

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 19 Апр 2012, 15:11 
Offline
Аватар

Регистриран на: 16 Сеп 2011, 05:01
Мнения: 807
ilu6a написа:
Нямааа...при ферментацията ще се отделя достатъчнооо и като е затворено добре мисля,че ще стане работата :D

Това е проблема, тези канти рядко се затварят сами херметически. Когато се подаде CO2 (въздух) под налягане, капака залепва и няма мърдане, но ще е късмет ако се затвори само с неговата закопчалка и не изпуска.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 19 Апр 2012, 15:23 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5797
Местожителство: София
моя се затваря)))) :megagrin:

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима