Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 09 Дек 2016, 23:55

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2013, 21:42 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Ное 2013, 16:09
Мнения: 5
Привет. Обикновено когато обера гроздето, захарноста му е около 15-16% и не може да се вдигне повече. Ако искам да го сложа за вино, колко захар трябва да му слагам и по-важно- захарта в ширата ли да я разтварям или във вода(т.е. да добавям вода към джибрите)?Благодаря предварително...


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Мъхнат и 6 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима