Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 24 Юни 2017, 23:52 Дата и час: 24 Юни 2017, 23:52

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2014, 15:32 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Юли 2011, 10:07
Мнения: 20
Местожителство: София
На 2.08 сложих джанки около 150-тина кила, които на 16.08 бяха със захарност 2%. Бях наумил тая събота да варя щото тия 2% ще се преработят до събота. Обаче излезе ангажимент и няма да мога да варя нито тая нито другата седмица до не знам си кога. Ако се прехвърли м-ла в 10 литрови туби и се затвори плътно колко може да изкара, че в близкия месец едва ли ще смогна да изваря? Да не гръмнат тубите? Бидоните ако затворя плътно и запечатам някакси дали ще стане? Или да ги оставя така като са си в момента и когато-тогава?


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2014, 16:34 
Offline
Аватар

Регистриран на: 10 Окт 2012, 13:49
Мнения: 355
От този форум научих, че се "запечатва" джибрето, като се полива обилно с патоки от предишни изварявания. Така убиваш възможността от вкисване.

_________________
Another world is possible, защото когато Парите са всичко, всичко друго е нищо!


Върнете се в началото
  
 
 [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима