Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 08 Дек 2016, 10:07

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 13 Дек 2015, 23:19 
Offline
Аватар

Регистриран на: 10 Ное 2013, 23:42
Мнения: 868
Местожителство: Плевен
Е те такова казанче http://www.vinar.bg/?page=product&id=14&parid=&pid=194 със СМ колонка изразходва 7-8 л. газ.Водата не съм засичал,но мисля че е максимум 500 л.
Пиши за какъв казан и за каква колона става въпрос,за да могат и други да дадат обективно мнение.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 14 Дек 2015, 00:09 
Online

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5801
Местожителство: София
За подгряването на 90л джибри, до пълното изтичане на 12л на 60-65гр плюс патоки около 6л на 30-40гр,при начална темперетура на джибрата от около 7 градуса отиват 3-4кг газ.Говоря за класически аламбик....Водата от 200л варел ,практически я сменям цялата на порции.

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Lukata и 4 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима