Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 22 Ное 2017, 07:15 Дата и час: 22 Ное 2017, 07:15

Часова зона: Европа/София




 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2015, 13:53 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Авг 2015, 13:44
Мнения: 10
Местожителство: Ямбол
Здравейте,
Реших тази година за първи път да си направя домашна ракия. Имам идея да купя 400 кг. грозде (казаха ми че за 4 бидона по 120 литра това е достатъчно). Не искам да вадя вино а само ракия. И тук ми е въпроса. Някои казаха да извадя виното и да го сваря, след което да добавя на останалите джибри вода и захар и отново да варя. Понеже ако не източа сока ще извадя по-малко ракия. Друг ми каза директно да добавя захар и да варя без да точа сок.

И понеже не знам кое е правилно, реших да попитам тук.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2015, 17:44 
Offline
Модератор
Аватар

Регистриран на: 23 Сеп 2011, 21:44
Мнения: 1126
viewtopic.php?f=7&t=3085
viewtopic.php?f=7&t=1931


Върнете се в началото
  
 
 [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима