Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 05 Дек 2016, 04:24

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2015, 18:25 
Offline
Аватар

Регистриран на: 02 Окт 2015, 20:50
Мнения: 5
Здравейте, от две седмици виното ми е сложено на тиха ферментация в пластмасови туби с маркуче във вода. Направи ми впечатление, че при леко стискане на тубите вече не излизат мехурчета. Дали е готово или да стой още. Помещението е 21 градуса. Ако стой по-дълго или по-малко може ли нещо да му стане?


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима