Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 21 Ное 2017, 06:46 Дата и час: 21 Ное 2017, 06:46

Часова зона: Европа/София




 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 23 Май 2016, 21:56 
Offline

Регистриран на: 21 Май 2016, 14:43
Мнения: 1
Разполагам с голямо количество праскови брак . Та въпроса ми е - заслужава ли си да варя ракия от тях ? Имали тънкости при приготвянето на прасковената ракия ?


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 24 Май 2016, 06:09 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Сеп 2014, 18:41
Мнения: 232
Стандартна процедура - чудесна ракия. Две години под ред варя - както сливовата. Добре е двойна преварка.

_________________
Не се страхувай да търсиш и опитваш. Не забравяй, че Ноевият ковчег е направен от аматьори. Професионалистите са направили Титаник.


Върнете се в началото
  
 
 [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: dani_94 и 2 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима