Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 23 Окт 2017, 23:23 Дата и час: 23 Окт 2017, 23:23

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2016, 01:06 
Offline

Регистриран на: 11 Юли 2016, 01:00
Мнения: 1
Здравейте колеги, имам едно малко въпросче. До сега не съм варил ракия от джанки и не знам дали е същото както при сливите. Ако може някой да ми обясни какво количество захар в съотношение с вода се добавя към дадено количество плодова каша, дали се махат костилките, колко дни ферментира, кога и колко седи нехерметизирано , кога се затваря кога не, абе на кратко ако може една малка и точна рецепчица! Благодаря ви предварително!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2016, 05:53 
Offline
Модератор
Аватар

Регистриран на: 23 Сеп 2011, 21:44
Мнения: 1081
viewtopic.php?f=7&t=3085
viewtopic.php?f=7&t=593


Върнете се в началото
  
 
 [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: dn4 и 4 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима