Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 19 Окт 2017, 08:34 Дата и час: 19 Окт 2017, 08:34

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2011, 23:20 
Offline

Регистриран на: 06 Окт 2011, 23:02
Мнения: 1
Здравейте!Имам едни въпросчета и много ще се радвам някой да се намери да ми даде съвети и отговори,новобранец съм в тази свера.Заредих бидони от по 200 литра с каберне и димят.Кабернето ми даде захарност 23-24%,а димята 21-22%,интересува ме добре ли е за вино?В трети бидон пак 200л.заредих отел,перла и още едно бяло грозде за ракийка но те ми дадоха захарност 21%,а за това какво ще кажете?Става ли?Чул съм че бялото вино е капризно за правене та ако може някой съвет ще съм ви много благодарен.Предварително БЛАГОДАРЯ!!!! :prost: :?: :? :nixweiss: :nixweiss:


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2011, 06:45 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1890
Местожителство: Varna
Ами бялото вино си го изтървал, при него се мели гроздето и шарата веднага се точи, тя ферментира отделно от шлюпките и семките.

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
  
 
 [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима