Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 22 Ное 2017, 04:16 Дата и час: 22 Ное 2017, 04:16

Часова зона: Европа/София




 [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2010, 17:04 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6572
Местожителство: София
С филтърна хартия става...но ще трябва да се подменя често-едно че се задръства и друго ,че след като постои по дълго намокрена с алкохол,почва да пуска едни финни нишки-все една се разпрашава.Тоя ефект се вижда на ярка светлина или на свещ...мен лично много ме дразни-хем е бистра хем като се вгледаш внимателно все едно че гледаш през прашно помещение...
Ракията също може да се бистри с бентонит или рибен клей или чрез охлаждане до ниска температура

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2010, 20:52 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1890
Местожителство: Varna
Аз използвам филтри за шварц кафе. Слагам ракията в 10л. дамаджана от минерална вода и я слагам на един стол, на земята слагам празна 10л. дамаджана от минерална вода на нея слагам фуния в която слагам филтара. Маркуче от система превързано към пръчка /по високо от утайкат/ слагам в пълната дамаджана. Пускам да тече във филтъра и регулирам струята така че да не прелива. След час или два филтрирането приключва. При тази процедура ракията се и аерира. :prost:

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
  
 
 [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима