Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 06 Дек 2016, 16:37

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Зелени джанки
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 18:47 
Offline
Аватар

Регистриран на: 24 Юли 2010, 09:46
Мнения: 3
как да постъпя зелени джанки


Последна промяна yordak на 18 Юли 2011, 19:24, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: zeleni djanki
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 18:55 
Online
Модератор
Аватар

Регистриран на: 04 Ное 2007, 11:09
Мнения: 1116
Местожителство: Дупница
yordak написа:
nabrax edni zeleni djanki kak da postapia

Изхвърли ги и следващият път пиши на кирилица ! :)

_________________
Кавалер на Ордена на Бурето , Пазител на Духа от бутилката !
Председател-самозванец на форума за чужбина!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: zeleni djanki
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 19:40 
Offline
Аватар

Регистриран на: 24 Юли 2010, 09:46
Мнения: 3
msergiev написа:
yordak написа:
nabrax edni zeleni djanki kak da postapia

Изхвърли ги и следващият път пиши на кирилица ! :)[/когато си събереш твоите ги изхвърли умнико


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: зелени джанки
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 19:50 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1874
Местожителство: Varna
yordak прав е msergiev от хубав материал се прави хубава ракия иначе ако ще и на златен казан да го свариш ракията ще е кофти.
Иначе ако не вярваш пробвай, узрелите джанки имат максимум захарност 13% а зелените ще имат 7-8% до 20% захарност за да извадиш някъква ракия трябва на 100кг. плод да сложиш 12-13кг. захар. Може и да ги оставиш на слънце да поназреят но не знам пак дали ще стане нещо.

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: зелени джанки
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 20:58 
Offline
Аватар

Регистриран на: 24 Юли 2010, 09:46
Мнения: 3
petiomalchev написа:
yordak прав е msergiev от хубав материал се прави хубава ракия иначе ако ще и на златен казан да го свариш ракията ще е кофти.
Иначе ако не вярваш пробвай, узрелите джанки имат максимум захарност 13% а зелените ще имат 7-8% до 20% захарност за да извадиш някъква ракия трябва на 100кг. плод да сложиш 12-13кг. захар. Може и да ги оставиш на слънце да поназреят но не знам пак дали ще стане нещо.
благодаря и аз така направих то е ясно че така нищо няма стане


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима