Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 29 Май 2017, 01:47 Дата и час: 29 Май 2017, 01:47

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2011, 10:30 
Offline

Регистриран на: 06 Авг 2011, 07:36
Мнения: 2
Миналата есен направихме около 20 л. безалкохолно вино, но майка ми, за която беше предназначено, почина, и виното остана. Може ли да се направи ракия от него, като някои от шишетата като се отворят и преливат, явно е вкиснато? :explode:


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2011, 17:36 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1874
Местожителство: Varna
Как е на вкус. За да е вкиснало би трябвало да мирише на оцет предполагам че е ферментирало. Съвсем спокойно можеш да го добавиш към друг материала за ракия. Има ли някакъв стабилизатор в него или само е сварено.

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2011, 19:34 
Offline

Регистриран на: 06 Авг 2011, 07:36
Мнения: 2
Благодаря, Петьо, аз го правих и си спомням, че само заварих ширата и май сложих малко захар и после стерилизирах, това е. Не съм слагала натриев бензоат. Отново чакам... :)


Върнете се в началото
  
 
 [ 3 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима