Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 09 Дек 2016, 07:52

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: 13 denna fermentaciq
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2011, 18:39 
Offline

Регистриран на: 23 Авг 2011, 18:20
Мнения: 2
Zdraveite :shock: 6te spodelq i as moite nabludeniq + 1 vapros! razdelih v 2 bidona 70kg djanki sredno ozreli i v tqh slojih ob6to 24kg zahar imam nqkakav izmislen zaharomer i gledah ob6tiq % zaharnost da e 23% ( 3/1 voda zahar) i mi fermtira za 13 dena no si be6e i baq gore6ti4ko teq dni. predi da zapo4na da q varq slojih 8 paket4eta soda ( da ima :megagrin: ) tekna mi na 70 gr. i ot cqlata rabota iskarah 23litra na 55gr. ob6t sprqh q na 35gr. Stana mnogo meka i izob6to ne e ostra. Vaprosa mi e normalno li e da fermentira za 13 dni i dovolno rakiq li sam iskaral? pitam 6tot taq godina za parvi pat varih :))
Модератор:
Тук ползването на кирилица е задължително!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: 13 denna fermentaciq
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2011, 18:57 
Offline
Аватар

Регистриран на: 12 Юли 2011, 20:48
Мнения: 65
Нормално си изкарал-по принцип джанките не пускат много.Периодът на ферментацията от около 2 седмици също е нормален.Иначе е хубаво джанките да са съвсем узрели.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима