Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 04 Дек 2016, 12:39

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2011, 13:53 
Offline
Аватар

Регистриран на: 27 Апр 2011, 13:40
Мнения: 3
Имам дибри от дюли слагано е есента сега ми се струва че е вкиснало или въобще не е ферментирало беше в мазе,дюлите са нарязани но са си останали твърди.пуснах един казан но нищо не излиза само мътилка 30градуса какво да правя


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2011, 00:36 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1874
Местожителство: Varna
На това което вари горе долу колко захар имаше и колко литра изкара на 30%ал.

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2011, 09:54 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5786
Местожителство: София
И въобще за какво количество джибра се говори?

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2011, 21:51 
Offline
Аватар

Регистриран на: 27 Апр 2011, 13:40
Мнения: 3
ivogery написа:
Имам дибри от дюли слагано е есента сега ми се струва че е вкиснало или въобще не е ферментирало беше в мазе,дюлите са нарязани но са си останали твърди.пуснах един казан но нищо не излиза само мътилка 30градуса какво да правя

На 100литра джибри 5кг захар


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2011, 21:57 
Offline
Аватар

Регистриран на: 27 Апр 2011, 13:40
Мнения: 3
ivogery написа:
ivogery написа:
Имам дибри от дюли слагано е есента сега ми се струва че е вкиснало или въобще не е ферментирало беше в мазе,дюлите са нарязани но са си останали твърди.пуснах един казан но нищо не излиза само мътилка 30градуса какво да правя

На 100литра джибри 5кг захар

искарах 5литра 30 градуса мътилка направо провал.Правил съм друга година но мелех дюлите сега реших да пробвам с нарязани и не се получи.Дали трябва първо да ги сваря малко после да ги смилам и тогава слагам захар.Ако някои знае някоя технология нека пише.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2011, 22:12 
Offline
Аватар

Регистриран на: 25 Юли 2011, 20:55
Мнения: 423
Местожителство: ПловдивЪ
http://www.rakiyata.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=758


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Мартин85 и 8 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима