Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 11 Дек 2016, 06:53

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Въпрос грозде
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2011, 09:21 
Offline
Аватар

Регистриран на: 04 Сеп 2011, 19:17
Мнения: 37
Здравейте колеги
Днес ще ми карат 250 кг мерло 21 градуса и имам 50 кг десертно от асми не знам колко е градуса.
Имам 2 бидона един 200 л а другия 120 л.
1. Дали ще ми стигнат съдовете
2.Колко захар трябва да сложа
3.Материала ще бъде основно за ракия-ще си оставя само 20-30 л вино.Варя материала и заварявам втори път в съотношение захар-вода 1-3 л.
4.Казана за варене е 100-110 л
5.При смачкан този материал колко течност ще изкарам/дали ще снане за 2 или 3 казана по 100л/
6.ЗА 3 казана по 100 л за ракия КОЛКО кг мерло трябва да купя/договорил съм 250 но мога да купя повече че да го докарам за 3 казана по 100 л за ракия/ + 50 кг десертно от асма
С една дума ме интересува долу горе от 100 кг смачкано мерло колко течност ще излезе
Поздрави


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима