Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 20 Ное 2017, 17:23 Дата и час: 20 Ное 2017, 17:23

Часова зона: Европа/София




 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2011, 22:17 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6567
Местожителство: София
ми поръчай си по нета...

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2011, 12:23 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2010, 20:48
Мнения: 39
ilu6a написа:
ми поръчай си по нета...

не знам как се поръчва по нета ...........вече материала ври с 21 ,22 захарност .надявам се всичко да е ок


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2011, 13:02 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1890
Местожителство: Varna
Вече е тръгнала бурната ферментация, според мен и да сложиш купени дрожди на дали ще се захванат, тези от гроздето са се развили и мачкат захарта.
Следи температурата на джибрата мисля че няма да имаш проблем.

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
  
 
 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Bouns, dragoni и 11 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима