Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 23 Ное 2017, 17:17 Дата и час: 23 Ное 2017, 17:17

Часова зона: Европа/София




 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2012, 13:48 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2012, 13:01
Мнения: 1
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ,ИМАМ СЛЕДНИЯ ПРОБЛЕМ!ДЯДО МИ СВАРИ АКАЦИЕВА РАКИЯ.НЕ МЕ ПИТАЙТЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА,НЕ ЗНАМ ТОЧНО,НО ЗНАМ ЧЕ Я ПРЕВАРЯВА ОЩЕ ВЕДНЪЖ И НЕ МУ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ,ВАРИ РАКИЯ ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ,НО ТОЗИ ПЪТ СЕ ПОЛУЧИ СЛЕДНИЯ ПРОБЛЕМ.РАКИЯТА ИМА ВКУС КАТО ЧЕ ЛИ НА ЗАГАР ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО НЯМА ДА МОГА ДА ОБЯСНЯ ТОЧНО,НО НЕ Е С НОРМАЛЕН ВКУС.ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕ СЛУЧВА РАКИЯ СВАРЕНА ОТ НЕГО ДА Е С ТАКЪВ ВКУС.МОЛБАТА МИ Е ИМА ЛИ НЯКАКЪВ ВАРИАНТ ДА СЕ НЕУТРАЛИЗИРА ТОЗИ АРОМАТ ИЛИ ПОНЕ ДА СЕ ПОДОБРИ МАЛКО. :lab: :zauf2:


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2012, 20:22 
Offline

Регистриран на: 24 Юли 2009, 16:28
Мнения: 270
Местожителство: Варна
Добре дошъл! Първо не пиши само с главни букви, че сега ще те нагазят!
За ракията- не виждам от къде може да дойде миризмата на загоряло-то се вари само чорбата. Да не е сложил стари патоки, които са били загорели? Иначе напиши в търсачката "загоряла ракия"-има доста съвети. Аз акацията не я преварявам за запазване на аромата, но я смесвам и с бял бъз.


Върнете се в началото
  
 
 [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима