Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 26 Сеп 2017, 09:01 Дата и час: 26 Сеп 2017, 09:01

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: ракия от мешания
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2012, 01:32 
Offline

Регистриран на: 07 Авг 2012, 23:13
Мнения: 1
Местожителство: Белоградчик
здравеите колеги аз бачкам сервитъор в ресторант и имам достап до алкохол,та сабрах си 100литра мешания от вино,ракия,уиски,водка,шампанско и джин и всичко в казана и от препека изкарах 25литра доста прилична ракика 64градуса! та сега имам 50литра пак мешания и до края на месеца ще ги докарам до кам 100-150 и бих бил благодарен на някакви савети от вас колеги че така като чета вие сте доста по запознати от мен в този занаяд! Благодаря предварително!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2012, 11:58 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Сеп 2009, 20:19
Мнения: 485
Местожителство: Казанлък
Какъв съвет. Пий си я със здраве. Поне знаеш, че няма никакъв метил в нея. :sauf:

_________________
Есть 100 способов сделать самогон!! Даже из табуретки!!

Остап Бендер


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2012, 17:09 
Offline

Регистриран на: 25 Май 2008, 12:37
Мнения: 200
Слагаш в дамаджани с изкиснат изпечен дъбов чипс както е силна (64 градуса) и като се оцвети колкото искаш махаш чипса.
Наздраве!

_________________
Каквото си посееш, това и ще пиеш.


Върнете се в началото
  
 
 [ 3 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Andrian10, emilp, gizdo007, ivonio, spartan, Viceroy и 29 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима