Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 26 Апр 2017, 03:36

Часова зона: Европа/София [DST]




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2012, 18:42 
Offline
Аватар

Регистриран на: 12 Сеп 2012, 13:02
Мнения: 7
:) Здравейте майстори ракиджии!!! От много време съм слушал за джинджифова (хинапова) ракия. Казват, че била великолепна, особено отлежала. Тъй като имам голямо дърво в двора (от Пловдив съм), тази година реших да събирам плодовете, и без това много цапат , когато падат по земята. Събрах в едно бидонче 10-12 кг. Ами сега? Те са много сухи и сладки. Склонен съм да им сложа и малко захар и вода. за да започнат да ферментират. Ако някой е изварявал такава ракия, много бих се радвал да сподели своя опит, относно залагане на материала, ферментация и други подробности. БЛАГОДАРЯ!!!
Прикачени файлове:
imagesCAJRX54G.jpg
imagesCAJRX54G.jpg [ 10.92 KiB | Прегледано 1563 пъти ]
Прикачени файлове:
imagesCAFR3R75.jpg
imagesCAFR3R75.jpg [ 9.21 KiB | Прегледано 1563 пъти ]


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима