Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 23 Сеп 2017, 18:12 Дата и час: 23 Сеп 2017, 18:12

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2012, 18:42 
Offline
Аватар

Регистриран на: 12 Сеп 2012, 13:02
Мнения: 7
:) Здравейте майстори ракиджии!!! От много време съм слушал за джинджифова (хинапова) ракия. Казват, че била великолепна, особено отлежала. Тъй като имам голямо дърво в двора (от Пловдив съм), тази година реших да събирам плодовете, и без това много цапат , когато падат по земята. Събрах в едно бидонче 10-12 кг. Ами сега? Те са много сухи и сладки. Склонен съм да им сложа и малко захар и вода. за да започнат да ферментират. Ако някой е изварявал такава ракия, много бих се радвал да сподели своя опит, относно залагане на материала, ферментация и други подробности. БЛАГОДАРЯ!!!
Прикачени файлове:
imagesCAJRX54G.jpg
imagesCAJRX54G.jpg [ 10.92 KiB | Прегледано 1643 пъти ]
Прикачени файлове:
imagesCAFR3R75.jpg
imagesCAFR3R75.jpg [ 9.21 KiB | Прегледано 1643 пъти ]


Върнете се в началото
  
 
 [ 1 мнение ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: necco, Veni и 27 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима