Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 20 Ное 2017, 19:56 Дата и час: 20 Ное 2017, 19:56

Часова зона: Европа/София




 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2013, 15:14 
Offline

Регистриран на: 19 Апр 2013, 19:35
Мнения: 1
Здравейте!Абсолютен новак съм в този занаят,за това бих помоли за стартов съвет.Производител съм на захарна царевица(сладка).Винаги ми остава от продукцията,която няма търговски вид.До сега тази част от реколтата не я мислех,но тъй като тази царевица съдържа 7-8% захари в млечна зрялост,бих се радвал ако ми дадете съвет.Дали е възможно да се приготви качествен материал за казана и каква е процедурата?Благодаря ви предварително! :datz:


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2013, 16:01 
Offline

Регистриран на: 27 Сеп 2010, 12:26
Мнения: 298
http://www.rakiyata.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=90


Върнете се в началото
  
 
 [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Bouns и 8 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима