Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 15 Дек 2017, 07:04 Дата и час: 15 Дек 2017, 07:04

Часова зона: Европа/София




 [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 21 Юли 2013, 16:55 
Offline
Аватар

Регистриран на: 05 Окт 2011, 16:31
Мнения: 29
Материала(80кг. джанки и 20кг. захар разредена 1към3) го заложих на 17.07 вечерта със захарност 19.Започна бурна ферментация,като с днешна дата вече е по-тиха,а захарността на прецеден сок от материала в момента е 5 .Нормално ли е това и колко време долу-горе още ще му е необходимо?


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 21 Юли 2013, 22:33 
Offline

Регистриран на: 24 Юли 2009, 16:28
Мнения: 272
Местожителство: Варна
Джанки са ми превирали и за 7-8 дена при горещо време!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 21 Юли 2013, 23:39 
Offline
Аватар

Регистриран на: 05 Окт 2011, 16:31
Мнения: 29
ZMeyGorianin написа:
Джанки са ми превирали и за 7-8 дена при горещо време!

Моите са в мазата при температура 23 градуса.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2013, 19:35 
Offline

Регистриран на: 02 Сеп 2012, 18:39
Мнения: 1
Моите бидони също са в мазата, при темп. 20–23 градуса и първите два,които сложих бяха готови на 7–а ден(захаромера показа 0 гр.)


Върнете се в началото
  
 
 [ 4 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима