Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 25 Май 2017, 06:39 Дата и час: 25 Май 2017, 06:39

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2013, 15:51 
Offline
Аватар

Регистриран на: 01 Авг 2013, 15:44
Мнения: 16
Здравейте! Аджамия момче съм и за първи път ми предстои да варя заложа материала сам и да варя сам. Имам около 60кг джанки, 70кг меденки (бели сливи като много сладки не всички са узрели) и сини сливи около 40кг(кръгли месести). Плодовете са около 170-180кг. Бидоните са ми 140литра. Как да рязпределя плода, да го мачкам ли, захарния сироп в какво съотношение да е, имам ли интерес да се сложи повече сироп, да добавям ли дрожди ( не знам какво е и от къде се купува), за колко дни превира и ако нещо съм забравил моля подсетете ме?!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2013, 19:18 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6065
Местожителство: София
Ползвай търсачката с думата "джанки "примерно

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2013, 19:16 
Offline
Аватар

Регистриран на: 01 Авг 2013, 15:44
Мнения: 16
Търсачка използвах, попрочетох неща а и Виктор ми отговори на някой въпроси. За да не отварям нова тема ще попитам отново тук. След около седмица най много ми предстои залагането на нов материал - сини сливи (стенлей), какви дрижди и активатор са най-подходящи за този вид плод (в други теми директно посочвате производител и марка дори)?


Върнете се в началото
  
 
 [ 3 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима