Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 06 Дек 2016, 20:33

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Мискет
МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2013, 21:21 
Offline

Регистриран на: 08 Сеп 2013, 21:11
Мнения: 1
Здравейте нов сум във форума.Днес купих 250 кг тунел мискет грозде и никога несъм правил от този сорт ракия ...Питам колко захар да сложа на 250 кг или ваобще да не слагам и има ли някакви по специфични методи за този вид грозде .Благодаря ви предварително ;) !


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Мискет
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2013, 10:01 
Offline
Аватар

Регистриран на: 12 Авг 2011, 11:14
Мнения: 1648
Местожителство: В.Търново
Мускат Отонел имаш пред вид най-вероятно.
Мериш захарност преди ферментацията и ако е над 20, няма нужда от захар за ракия ако е.
Ако вече ферментира не можеш да мериш нищо, просто си го изчакай.

_________________
Отлежават.......пият се:
Изображение........Изображение..Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима